Ik wil graag meer informatie ontvangen!

Bewegwijzering binnen als gids door uw gebouw

Klanten die de uitgang niet kunnen vinden, personeel dat niet weet welke ruimte waar is: laat zien dat u geeft om deze mensen en wijs hen de weg met bewegwijzering van Let’s Sign.

Binnenbewegwijzering, een greep uit uw keuzes

  • Verwijsborden voor aan de muur
  • Verwijsborden voor aan het plafond
  • Pictogrammen (symbolen, afbeeldingen)
  • Één of twee kanten beletteren
  • Opwaartse letters (3D)

 

Vluchtroute met pictogrammen

Hoe maakt u kort en in alle talen duidelijk waar mensen bij nood snel het gebouw uit kunnen? Met pictogrammen! Deze zijn over de hele wereld bekend en maken dat iedereen weet waar hij of zij naartoe kan. Want u moet er achteraf toch niet aan denken dat u bij bijvoorbeeld brand hiermee slachtoffers had kunnen voorkomen…


 

Klik voor meer mogelijkheden op

Eén of twee kanten beletteren

Hangt u bewegwijzering aan het plafond? Dan kan het vaak handig zijn dat het bord aan twee kanten de weg wijst. Let’s Sign maakt het voor u mogelijk.

Variatie met effect

Wilt u extra opvallen bij bijvoorbeeld een ingang of balie? Denkt u dan eens aan opwaartse letters: deze 3D-vorm creëert variatie en zorgt voor levendige schaduweffecten, eventueel benadrukt door een lichtspel.


 

Uw resultaat vooraf in beeld

Dankzij digitale fotografie brengt Let’s Sign uw bewegwijzering al in het ontwerpstadium in beeld. Dat gebeurt met een 3-D ontwerp. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en of bijsturen van ontwerp, materiaalgebruik en effect nodig is.

Wat past bij u?
Vraag onze adviseur om mee te denken over wat het beste bij uw bedrijf en uw bewegwijzering past. Maak hiervoor een vrijblijvende afspraak.


 
 

Let's Sign Reclamestudio

De Pol 1 

7581 CZ  Losser 

T 053 - 431 30 60

info@letssign.nl