Design sessie aanvragen

Bedankt! De aanvraag is ontvangen en u ontvangt zo snel mogelijk bericht terug.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Autobestickering

Looping

Hey jij, stap in! Dit is Looping en wij verkopen alles met wielen als geen ander. Voor Looping hebben we opvallende autobestickering verzorgt die naadloos aansluit bij de identiteit van het merk. Heb jij de paarse auto's al gezien?

Interne branding

Snel, sneller, snelst staan wij jou te woord en bereiden wij ons voor op de verkoop. Gordels om want het verkopen van jouw trouwe vriend op wielen is nog nooit zo leuk geweest. Bij deze identiteit hoort natuurlijk een fris design voor de shirts.

Autobestickering

Om onze identiteit als een krachtige eenheid neer te zetten, hebben wij gekozen voor een extern verlengstuk; de auto's van Looping zijn geweldig geworden. Het resultaat? Extra attentiewaarde en aandacht door de branding op de auto's van Looping! #overdekop

Looping

Challenge time

Bij Looping ontstond de uitdagingen dat de pantone kleur van Looping nergens te vinden was als folie. Na een intensieve zoektocht hebben wij bergen verzet om toch de perfecte paarse kleur te verkrijgen! Door op zoek te gaan naar nieuwe contacten met dezelfde kwaliteit, hebben wij dit design uitstekend weten door te vertalen. Samen met de klant hebben we een gaaf resultaat behaald. Vind je ook niet?

No items found.

Meer projecten

Kom en ontdek wat onze werkwijze voor uw uitstraling en uw reclame betekent. Maak een vrijblijvende afspraak en stap in de wereld van autoreclame, huisstijlen en gevelreclame.

Let's make it sparkle

Plan nu een vrijblijvende sessie in, waarin wij samen met jou voor een next-level creatie gaan.

Let's design together