Design sessie aanvragen

Bedankt! De aanvraag is ontvangen en u ontvangt zo snel mogelijk bericht terug.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Textielbedrukking

Tousjee

Een lekkere poke bowl bestellen op zondag? Misschien heb je dan de bezorgers van Tousjee voorbij zien flitsen. Hoe breng je de natuur in het merk van Tousjee in de bedrukking & belettering? Het resultaat: eye-catchers met subtiele hints en een flinke dosis energie.

Full-service belettering

De frisse groene kleurstelling van Tousjee is tegenwoordig overal te zien! De groene flitsende fietsers brengen je de allerlekkerste gerechten en zijn erg herkenbaar.

Textielbedrukking

De jassen van Tousjee zijn van hoge kwaliteit en volledig (inclusief print) weerbestendig. De fietsers vallen dus niet alleen heel erg op, ze blijven ook goed beschermd tegen de regen, zodat jij kan genieten van je heerlijke poke bowl.

Tousjee

Next-level attentiewaarde

Van fietsen & jassen naar stijlvolle schorten. Samen hebben we aansprekende designs gecreëerd die de doelgroep raken. Zo komt het merk echt tot leven. Tousjee!

No items found.

Meer projecten

Kom en ontdek wat onze werkwijze voor uw uitstraling en uw reclame betekent. Maak een vrijblijvende afspraak en stap in de wereld van autoreclame, huisstijlen en gevelreclame.

Let's make it sparkle

Plan nu een vrijblijvende sessie in, waarin wij samen met jou voor een next-level creatie gaan.

Let's design together