Design sessie aanvragen

Bedankt! De aanvraag is ontvangen en u ontvangt zo snel mogelijk bericht terug.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Autobestickering

Een van de meest waardevolle en effectieve manieren van reclame. Met een goed uitgevoerde autobestickering creëer je een krachtig reclamebord, waarmee je zelfs reclame maakt in de file.

Laat je auto voor je spreken

Autobestickering is een van de meest succesvolle manieren om reclame te maken. Doordat dit type reclame herhaaldelijk gezien wordt, wordt het dus ook extreem goed onthouden. Zelfs als je auto stil staat, weet deze nog reclame voor je te maken. Autoreclame is dan ook een zeer voordelige manier van reclame maken. Het gaat namelijk minimaal 5 jaar mee en blijft dus erg lang in beeld. Wel is het van belang om te bedenken welk signaal je wil afgeven. Bij ons word je goed geadviseerd, zodat de uiting helemaal bij het karakter van je bedrijf past. Zo kan het zowel speels en informeel zijn, als chique en formeel. Ben jij op zoek naar een sparringspartner of heb je zelf een ontwerp? Kom dan vooral bij ons langs!

Autobestickering

The way we work

Autobestickering vraagt om een slim ontwerp, omdat elke auto anders is. Door onze kennis en ervaring weten wij jou van een ultiem design te voorzien dat bij jouw wensen past. Wij denken hierbij aan de kosten, materialen, kleurechtheid en de auto. Gaatjesfolie, reflectiefolie of een carwrap? Wij zijn van alle markten thuis en helpen je graag bij jouw gewenste design. Om je alle mogelijkheden te kunnen laten zien, werken wij met een digitaal programma, waarin zelfs de nieuwste auto’s gebruikt worden. Met dit programma zijn wij in staat om elk design op maat voor jouw auto te maken én een prototype te tonen.

A promotional ride

Wij werken standaard met kwaliteitsfolies van onder andere Avery en 3M-serie. De kosten bij een dergelijk project hangen af van de grootte van de auto en bestickering en de kwaliteit van het materiaal. Daarom nodigen wij je graag uit voor een vrijblijvende design sessie, waarin wij jou een beeld kunnen geven van wat jij kunt verwachten!

Meer projecten zien?

Bekijk hieronder de krachtige reclames die wij gecreëerd hebben in samenwerking met onze klanten.

Van reclame naar herkenning tot eindstation.

Let's Sign

Let's make it sparkle

Plan nu een vrijblijvende sessie in, waarin wij samen met jou voor een next-level creatie gaan.

Let's design together