Design sessie aanvragen

Bedankt! De aanvraag is ontvangen en u ontvangt zo snel mogelijk bericht terug.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Bewegwijzering

De ideale manier om mensen te laten navigeren binnen de muren van jouw bedrijf. Voor de mensen die te laat zijn en op zoek zijn naar de vergaderzaal of voor mensen die gewoon even rustig in de kantine een kopje koffie willen drinken. Met bewegwijzering begeleidt je de bezoekers altijd efficiënt naar hun gewenste bestemming.

We'll show you the way

Het is een manier van extra service bieden. Voor de mensen die op bezoek komen of voor de werknemers die een kleine blackout hebben, is het altijd fijn om een richting aangewezen te krijgen voor de gewenste ruimtes. Wij leveren bewegwijzering in verschillende vormen, zowel binnen als buiten. Bij binnenbewegwijzering kun je denken aan verwijsborden aan demuur of aan het plafond, pictogrammen of opwaartse (3D) letters. De buitenbewegwijzering is net even iets anders en deze bieden we onder andere aan in de vorm van wegwijsborden, reclamezuilen, infozuilen en frames met panelen. 

Bewegwijzering

Binnenbewegwijzering

Een constante gids in het gebouw, zou erg duur kunnen worden. Toch, biedt het een extra service aan je medewerkers en aan de bezoekers van het gebouw. Door middel van bewegwijzering in de vorm van pictogrammen kun je gemakkelijk in elke taal duidelijk maken waar mensen zich heen moeten bewegen in geval van nood of als ze simpelweg op zoek zijn naar een bepaalde ruimte. Door onze digitale 3D-ontwerpen, kunnen wij jou gemakkelijk meenemen in het ontwerpproces. Wij zijn namelijk continu in staat om te tonen wat het eindresultaat zal zijn. Hierdoor kun je gemakkelijk bijsturen met betrekking tot de effecten, het ontwerp, de materialen. 

Buitenbewegwijzering

Buitenbewegwijzering is een goede manier om mensen van buiten naar binnen te krijgen. Al bestaan er nog zoveel meer opties. Denk aan reclame maken voor het bedrijf door een mooie blikvanger neer te zetten. Zo kun je zelfs in het donker blikken vangen, door gebruik te maken van een variant met verlichting. Creëer een visitekaartje voor jouw bedrijf, waardoor de uitstraling naar een hoger niveau gebracht wordt. Benieuwd naar welke mogelijkheden wij nog meer kunnen bieden? Plan dan vooral een design sessie in! 

Meer projecten zien?

Bekijk hieronder de krachtige reclames die wij gecreëerd hebben in samenwerking met onze klanten.

Van reclame naar herkenning tot eindstation.

Let's Sign

Let's make it sparkle

Plan nu een vrijblijvende sessie in, waarin wij samen met jou voor een next-level creatie gaan.

Let's design together