Design sessie aanvragen

Bedankt! De aanvraag is ontvangen en u ontvangt zo snel mogelijk bericht terug.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Buitenreclame

Buitenreclame is een geweldige manier om je doelgroep te bereiken. Of je nu probeert een product te verkopen of een evenement te promoten, buitenreclame kan je helpen om de boodschap over te brengen aan de mensen die er het meest behoefte aan hebben. 

Reclamezuilen

Reclamezuilen zijn een mooie ondersteuning om de huisstijl van jouw bedrijf te benadrukken, door een simpele bewegwijzering, tekst of element toe te voegen. Reclamezuilen komen voor in alle vormen en maten, van grote palen met borden tot een groot ovaal dicht aan de grond. Het doel van een reclamezuil is om jouw bedrijf te promoten en dit kan op veel verschillende manieren. Het voordeel van een reclamezuil is dat deze niet aan het bedrijfspand vast zit en dus op meerdere plekken gezet kan worden. Hierdoor kun je jouw reclame spreiden of kun je de weg naar het bedrijfspand verduidelijken. De reclamezuil is vaak ook dubbelzijdig bedrukt, zodat optimaal gebruikt wordt gemaakt van de ruimte. 

Buitenreclame

Vlaggenmasten

Vlaggenmasten zijn een essentieel onderdeel van een bedrijf. Ze kunnen dienen als vlaggenmast of ze kunnen ruimte bieden voor spandoeken en andere tekens. Door de visuele uiting op zo'n hoog uitkijkpunt, bereik je mensen van een afstand. Het is een handig referentiepunt en ideaal voor mensen die op weg zijn naar jouw bedrijf. Ook de mensen die niet op weg zijn naar jouw bedrijf worden getriggerd om naar de vlaggenmast te kijken, waarmee het een echte eye-catcher in de lucht is. 

Spandoeken

Spandoeken kunnen niet alleen aan een vlaggenmast bevestigd worden, ze kunnen ook gebruikt worden in een frame, aan hekwerken of steigers. Spandoeken zijn een ideaal en multifunctioneel reclamemiddel, die op verschillende plekken gebruikt kan worden. Denk aan een festival, een beurs, langs de weg of bij een bouwplaats. Met het juiste spandoek, trek je direct de aandacht.

Meer projecten zien?

Bekijk hieronder de krachtige reclames die wij gecreëerd hebben in samenwerking met onze klanten.

Van reclame naar herkenning tot eindstation.

Let's Sign

Let's make it sparkle

Plan nu een vrijblijvende sessie in, waarin wij samen met jou voor een next-level creatie gaan.

Let's design together