Design sessie aanvragen

Bedankt! De aanvraag is ontvangen en u ontvangt zo snel mogelijk bericht terug.
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Lichtreclame

Laat je reclame-uitingen opvallen wanneer andere reclames wegvallen. Spring in het oog met onze flitsende lichtreclames. 

Richt de spotlights op jouw bedrijf

Lichtreclame is een unieke reclamesoort, die opvalt wanneer andere reclames wegvallen. Jouw bedrijf moet opvallen, ongeacht het type weer. Onze lichtreclames zijn altijd te zien; in de donkere wintermaanden en de regenachtige herfstdagen. Zelfs wanneer de donkere seizoenen over zijn en de kleurrijke, warme periodes hun aantrede doen, weten onze ontwerpen het oog te stelen van de mooie bloeiende lentedagen. 

Lichtreclame

Als je in de schijnwerpers wil staan

Om gebruik te maken van de momenten waarop jouw bedrijf extra aandacht kan trekken, zorgen wij voor een passende uitstraling. Niet alleen een uitstraling die in lijn is met het bedrijf, ook met de kwaliteit, effecten en kosten. Wij kunnen genoeg mogelijkheden bieden, zoals lichtbakken in de vorm van losse letters, lichtbakken met geplakte foliebelettering en neonreclame. Weet jij al wat je wil of wil je dit liever bespreken met onze ontwerpster? Plan dan een design sessie in!

Stralende verscheidenheid

Onze lichtreclame is de perfecte manier om jouw boodschap over te brengen. Wij bieden een verscheidenheid aan maten en stijlen, zodat je iets kunt vinden dat perfect bij je bedrijf past. Onze ontwerpster helpt je graag iets te ontwerpen dat zich zal onderscheiden van de rest; wij hebben door de jaren heen met veel verschillende bedrijven gewerkt en zijn dus zeer ervaren op dit gebied.

Meer projecten zien?

Bekijk hieronder de krachtige reclames die wij gecreëerd hebben in samenwerking met onze klanten.

Van reclame naar herkenning tot eindstation.

Let's Sign

Let's make it sparkle

Plan nu een vrijblijvende sessie in, waarin wij samen met jou voor een next-level creatie gaan.

Let's design together